МЕНЮ
ВАШАТА КОЛИЧКА

Този онлайн магазин се продава или се отдава под наем.

Ако Вие изработвате мебели по поръчка или продавате готови мебели, този национален онлайн магазин ще Ви помогне да намерите много нови клиенти. Виж офертата ТУК

Свържете се с нас за да получите още информация  ТУК: КОНТАКТ 

Оферта за продажба или под наем на онлайн магазин Mebelite.net

Представям на вниманието на всички заинтересовани страни бизнес за продажба или отдаване по наем.

Ако Вие работите в сферата на продажбата на мебели, и всичко свързано с тях, и искате да намерите нови клиенти и реализирате постоянни във времето продажби на готови мебели, или мебели по поръчка, то това предложение е точно за Вас.

MEBELITE.NET - Национален онлайн магазин за продажба на мебели в България.

Това е стар магазин, изграден отново с използване на най съвременни технологични решения.

- Имате офлайн, физически магазин за мебели, и имате уеб сайт - в този случай, MEBELITE.NET - като национален онлайн магазин ще разшири обхвата на потенциалните Ваши клиенти на ново измерение и ниво.

- Имате офлайн, физически магазин за мебели и нямате уеб сайт - в този случай MEBELITE.NET - като национален онлайн магазин ще Ви помогне да намерите много нови клиенти не само на локално, но и на национално ниво.

- Нямате офлайн, физически магазин за мебели, но изработвате мебели по поръчка или търгувате с мебели, използвайки обяви за да продавате мебелите си - в този случай, MEBELITE.NET - като национален онлайн магазин ще Ви помогне да намерите в пъти повече клиенти от цяла България.

КЛЮЧОВИ ПРЕДИМСТВА:

1. Уникален много силен и качествен домейн mebelite.net - такива адреси ползват само големи вериги за мебели и големи мебелни къщи.

Ако имате сайт и името на домейна му е с повече от 1 ключова дума, или с тире между думите, то този домейн не е най добър вариант за оптимизирана видимост в Гугъл, там откъдето минават почти всички търсения, и съответно губите много клиенти.

Не е случаен факта, че домейни като mebelite.net, които са с 1 точна, високорангова и много търсена ключова дума, имат много висок потенциал за намиране на сайта Ви от клиентите, на брой са много малко и съответно цените им са от порядъка на 10 000 лв. и повече.

2. Професионално изграден уеб сайт от висок клас, със платен лиценз;

3. Професионално оформена цветова схема на сайта, лого, структура за навигация, блокове, банер позиции, и топ продуктови позиции на максимална видимост за клиента;

4. Бързо, лесно и сигурно пазаруване със и без регистрация на клиента

5. Административна част на сайта, където лесно и бързо добавяте, редактирате и триете продукти, категории, банер позиции и т.н.

6. Професионален, бърз и оптимизиран хостинг - за да се вижда Вашия сайт винаги, и най вече да е бърз, когато се отваря от клиента

7. Скалируеми версии на сайта както за десктоп компютри, така и за лаптопи, таблети и смартфони - така, че клиента да вижда ясно всичко на всякакви екрани;

8. Много добра видимост на сайта в търсачките с кеширани всички страници на сайта, така, че да е откриваем по ключови думи при търсене от клиентите;

9. Пълно техническо обслужване на сайта, съобразено с желанията на клиента;

10. Рекламиране на сайта както на безплатен, така и на платен принцип в различни интернет платформи с цел популяризирането му.

Всичко това по горе за ВАС, ще е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.

Заплащате единствено договорена месечна наемна цена, след сключване на дългосрочен договор.

Вие се ФОКУСИРАТЕ само върху Вашия бизнес.

Всички горепосочени предимства, изискват наемане на персонал от поне 1 служител към Вашата фирма, на когото бихте заплащали месечна заплата.

Всичко това Ви го спестяваме, за да развивате бизнеса си без излишно губене на време.

При заявен сериозен интерес, моля свържете се с нас, като изложите подробно Вашите бизнес намерения, виждания и желания.

Очакваме Ви.